Ruumisarkkuja kuormautossa

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Ruumisarkkuja kuormautossa

Re: Ruumisarkkuja kuormautossa

Viesti Kirjoittaja olavi » 06 Joulu, 2015 15:34

Unia ei kannata tulkita ilman tietoja unennäkijästä. Unet ovat hyvin yksilöllisiä ja unennäkijän elämäntilanteisiin liittyviä, unennäkijän mielentilan kuvia. Unille ei siis ole olemassa kaikille yhteisiä ymmärrysmalleja. Varsinkaan ilman tietoja unennäkijästä ulkopuolinen voi vain arvailla unen merkityksiä. Eri ihmisille samanlainen uni voi tarkoittaa ihan eri asioita.
Unesi on sillä tavalla outo, että herää kysymys tavastasi nähdä enneunia?. Oletko huolissaan syntyvien koirien terveydestä? Unia synnyttävät sekä toiveet, että pelot. Kun pihamaa on myllättynä, uni voi vihjata koirien hautaamiseen eli em. pelkoihisi

Ruumisarkkuja kuormautossa

Viesti Kirjoittaja Samb » 30 Marras, 2015 9:42

Näin unta, etyä katsoimme lasten kanssa hämmästyneenä ikkunasta takapihallemme. Siellä pihamaatamme kynti pari kuorma-autoa, joiden molempien takaosa oli avonainen. Toisessa autossa, joka oli jo nurkan taakse menossa, oli kolme valkoista arkkus, toisessa oli kaksi. En tiedä, oliko autoja tulossa vielä lisää, kun heräsin. Autojen oli käsketty kiertää pihamme poikki, koska läheisellä tiellä oli jokin häiriö ja sitä ei voinut ajaa. Näinkö ne parin viikon sisään syntyvät koiranpennut tulevat oudosti uneen?

Ylös