Vanha kuollut nainen, metsää, patikoimista, lapsen kintaat

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Vanha kuollut nainen, metsää, patikoimista, lapsen kintaat

Re: Vanha kuollut nainen, metsää, patikoimista, lapsen kintaat

Viesti Kirjoittaja Nella » 08 Syys, 2017 22:30

Iso kiitos vastauksestasi <3

Re: Vanha kuollut nainen, metsää, patikoimista, lapsen kinta

Viesti Kirjoittaja olavi » 13 Maalis, 2016 18:20

Unia ei kannata tulkita ilman tietoja unennäkijästä. Unet ovat hyvin yksilöllisiä ja unennäkijän elämäntilanteisiin liittyviä, unennäkijän mielentilan kuvia. Unille ei siis ole olemassa kaikille yhteisiä ymmärrysmalleja. Varsinkaan ilman tietoja unennäkijästä ulkopuolinen voi vain arvailla unen merkityksiä. Eri ihmisille samanlainen uni voi tarkoittaa ihan eri asioita.
On mahdollista, että tämäkin uni viitaa omiin lapsuuden kokemuksiin. Vanha kuoleva nainen voi kuvata jotain järkyttävää muistoa, jota uni yrittää työstää pois vaivaamasta sinua. Muistoon liittyy jokin sotatilanne? Se voi olla lapsuuden kokemuksista, mutta myös jokin järkyttävä nykypäivän uutinen, joka on herättänyt pahat muistot. Unessa aika on ikuisuutta/ajattomuutta ja siksi unitapahtumat voivat olla miltä ajalta tahansa.
Toisessakin unessa lapsi voi viitata omaan sisäiseen lapseesi, samalla lapsuuden kokemuksiin. Muta usein viittaa unessa ryvettymiseen ts. mieltä pahoittavaan likaavaan asiaan. Se on nyt hoidettu pois, mutta vieläkään olo ei ole hyvä. Ehkä siksi, että lapsuudessa ei ollut 'lämmittävää äidin kättä', koska äiti taas ominen ongelmineen ei kyennyt auttamaan sinua

Vanha kuollut nainen, metsää, patikoimista, lapsen kintaat

Viesti Kirjoittaja Nella » 11 Maalis, 2016 11:08

Unessa oli jotain samaa kuin edellisessä lähettämässäni. Olen 38-v nainen, yksi lapsi.

Kuljin metsässä, tarkkailin lintuja. Lapselleni opetin myös lintua saapuessamme pellon laitaan. Palatessa huomasin saunan alalauteille makaamaan jätetyn vanhan naisen. Oliko hän enää elossakaan? Oli, pää liikahteli. Nainen oli hyvin laiha, luuta ja nahkaa (hieman muumiomainen, kuin uuniin työnnetty vanhus). Peittelin hänet mökkiinsä nukkumaan. Nainen kuoli yön aikana. Halusin haudata hänet kotiseuduilleen, se tuntui kunniakkaalta, ja aloin vetää häntä suksilla kelkassa. Rajavartiosto/vuoripartio pysäytti kulkuni. Heidän mielestä mm. rynnäkkökiväärini ei ollut tarpeeksi uudenaikainen. Pääsin jatkamaan, kun puraisin kuolleen vanhuksen pitkästä leukaluusta palan irti heille annettavaksi. Ajattelin että eipä se kuollutta enää haittaa. Uni loppui kun jatkoin matkaa.

Näin välähdyksen myös toisesta unesta, olin suolammella, lapseni meni mutalampeen pallon perässä, pelkäsin mieheni kanssa että hän hukkuu soiseen mutaan. Hän kuitenkin kiisi sen pinnalla. Puhdistin lapsen. Lopuksi seurasin omaa äitiäni jyrkkää metsäistä lumivuorenrinnettä ylös. Jalkani kastuivat kylmässä vuoristolähteessä. Äitini pudotti kantamuksistaan lapseni punaiset villakintaat ja hatun/kaulaliinan. Kerroin siitä vihaisena äidilleni. Ne olisivat hukkuneet metsään. Hän olisi halunnut ottaa ne takaisin, mutta olin tosi suuttunut ja laitoin ne varmaan turvaan reppuuni. Pääsimme mäen päälle ja jatkoimme tietä kotiinpäin.

Voisiko näihinkin saada tulkintaa?

Ylös