Valkoine karhu unessa

Vapaa keskustelupalsta unien tulkinnalle

Valvojat: ilarim, olavi

Viesti
Julkaisija
Mikko

Valkoine karhu unessa

#1 ViestiKirjoittaja Mikko » 21 Tammi, 2016 13:33

Oon aina välillä nähny unia karhuista mutta kahdessa viimesemmässä unessa karhut on ollu valkosia,siis ei jääkarhuja vaan albiinokarhuja. Ne pelottaa aina mutta lopulta ne ei koskaan tee mitään pahaa. Yhessä unessä mua seuras valkonen karhu joka paikkaan,se tuntu vähän ärsyttävältä ja lopulta mun äiti oli ainut joka osasi kommunikoida sen karhun kanssa,tuntuu että jotain yritetään kerto mulle? Viimeaikoina oon uutenki nähny paljon unia eri eläimistä mm,leijonia,käärmeitä,hämähäkkejä (paljon),koskaan ne ei tee pahaa vaikka uhkaavilta tuntuukin,mulle jopa sanottiin siinä hämähäkki unessa että älä pelkää,ne ei tee pahaa. Mun unet on todella intenssiivisiä. En osaa luokitella niitä painajaisiksi.

Mun elämän tilanne on nyt viime vuosin ollu todella sekava,painin jatkuvasti oman sisäisen rauhattomuuden kanssa ja haluaisin vaan rauhan sisälleni,haluan muutosta elämääni todella todella paljon mutta jatkuvasti törmään seinään.

olavi
Ylläpitäjä
Viestit: 3215
Liittynyt: 25 Kesä, 2005 22:46

Re: Valkoine karhu unessa

#2 ViestiKirjoittaja olavi » 08 Helmi, 2016 17:51

Unia ei kannata tulkita ilman tietoja unennäkijästä. Unet ovat hyvin yksilöllisiä ja unennäkijän elämäntilanteisiin liittyviä, unennäkijän mielentilan kuvia. Unille ei siis ole olemassa kaikille yhteisiä ymmärrysmalleja. Varsinkaan ilman tietoja unennäkijästä ulkopuolinen voi vain arvailla unen merkityksiä. Eri ihmisille samanlainen uni voi tarkoittaa ihan eri asioita.
Unesi voi olla hyviä kuvia rauhattomuudestasi. Kun äiti selviää hyvin karhun kanssa, uni saattaa viitat siihen, että perusjuttusi on läheinen tai ongelmallinen suhteesi äitiin. Kuvaamasi karhu voi olla jonkinlainen piilotajuinen kooste tunteistasi suhteessa äitiisi. Nämä tunteet seuraavat ts. ohjaavat elämääsi. Samaan saattaa viitat unesi hämähäkistä. Se pyydystää verkoilla: Olemme kaikki tunteitamme ''äidin verkossa''. Meidän pitäisi itsenäistyä, löytää oma sielumme.
Henkilökohtaisempaa unientulkintapalvelua


Palaa sivulle “Unien tulkinnat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa