Hurja alamäki hevosvaljakolla

Vapaa keskustelupalsta unien tulkinnalle

Valvojat: ilarim, olavi

Viesti
Julkaisija
zaz

Hurja alamäki hevosvaljakolla

#1 ViestiKirjoittaja zaz » 02 Loka, 2017 11:10

Olin tutulla työporukalla erään työpaikan pihamaalla, kun meidät noin 10 henkeä pyydettiin neljän hevosen vetämään isoon hevosvaunuun.

Alkoi jyrkähkö vuoren reunustama alamäki, jossa matkasimme hurjaa kyytiä ohjastajan ajaen taidokkaasti kovaa vauhtia, istuin hänen takana ja totesin että kuski osaa asiansa. Kyydin alle oli jäämässä mm. lehmiä mutta aina kuin ihmeen kautta valjakko ehti väistää ne. Alamäki jatkui todella pitkään kerrotun kaltaisena kunnes pääsimme ehjänä perille aivan ihastuttavan kaltaiseen laaksoon, jota reunusti jonkun vesistön lahti. Laakso oli kuin postikorttimaiseman maalaismilijöö eläimineen auringonpaisteessa.

Pohdin mielessäni että tarvitsemme varmaankin jonkun moottorikyydin päästäksemme takaisin lähtöpisteeseen, sen verran kauas olimme lasketelleet.

Lopuksi valjakon kuski jonka etäisesti tunsin, kätteli liikuttuneena ensin minua ja sitten muita kyytiläisiä onnistuneesta laskusta, näki ettei ollut ihan helppo homma ohjastajalle. Olimme kaikki jännittyneen onnellisia kokemastamme.

olavi
Ylläpitäjä
Viestit: 3218
Liittynyt: 25 Kesä, 2005 22:46

Re: Hurja alamäki hevosvaljakolla

#2 ViestiKirjoittaja olavi » 10 Marras, 2017 18:36

Unia ei kannata tulkita ilman mitään tietoa unennäkijästä. Unet ovat aina hyvin yksilöllisiä ja unennäkijän elämäntilanteeseen liittyviä. Ei ole yleisiä unia niin kuin ei ole yleisiä ihmisiäkään. Kerro siis jotain itsestäsi
Henkilökohtaisempaa unientulkintapalvelua


Palaa sivulle “Unien tulkinnat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa