tulppaani tai kasvain vatsassa

Keskustelua unien merkityksestä ihmisen elämässä

Valvojat: ilarim, olavi

Viesti
Julkaisija
ippa
Viestit: 92
Liittynyt: 11 Syys, 2005 16:20

tulppaani tai kasvain vatsassa

#1 ViestiKirjoittaja ippa » 01 Tammi, 2017 21:44

Näin unta, että katsoin itseäni peilistä ja ensin luulin toisen rintani olevan suurempi kuin toisen, mutta pian huomasin että toisen rinnan alla vatsassa oli pullistuma ihon alla. Pullistuma kasvoi päivä päivältä ja ajattelin että sen täytyi olla kasvain. Lopulta se puhkaisi ihon ja sieltä tuli valtavan tulppaanin muotoinen tummanpunainen kasvi. Mietin että pitää mennä lääkäriin, onko kyseessä hyvän vai pahanlaatuinen kasvain. Samassa vatsanalueella oli myös tihkumassa tulehdusnestettä.

Taustaa: olen 52 v esimiesasemassa oleva nainen, aikuiset lapset, jotka usein tukeutuvat minuun, yksi lapsenlapsi jonka kanssa tiiviisti tekemisissä. Pitkä avoliitto, aiemmin naimisissa nuoruuden rakkauden kanssa, josta liitosta kolme lasta. Vaihdevuosioireita, uutta etsimässä. toisaalta perhe rajoittaa omaa tilaa jonkin verran. Aina tulee lisää autettavia, juuri kun on pääsemässä vapaaksi velvoitteista...

olavi
Ylläpitäjä
Viestit: 3215
Liittynyt: 25 Kesä, 2005 22:46

Re: tulppaani tai kasvain vatsassa

#2 ViestiKirjoittaja olavi » 20 Helmi, 2017 18:15

Onko tuo pullistuma vasemman rinnan alla? Se voisi viitat juuri äidin sydänhuoliin. Rintahan on yksi peruskuva äitiydestä. Sydän ehkä tuntuu pakahtuvan huolehtimiseen. Usein liallinen osallistuminen oman lapsen äitinä olemisen huoliin on turhan raskasta isovanhemmille. Tulppaani voi olla toinen kuva huolesta liittyen lapsenlapseen.
Henkilökohtaisempaa unientulkintapalvelua


Palaa sivulle “Unien merkitys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija