Unien suuret mahdollisuudet

Kirjoituksia ja pohdintoja unista ja elämästä
Viesti
Julkaisija
olavi
Ylläpitäjä
Viestit: 3215
Liittynyt: 25 Kesä, 2005 22:46

Unien suuret mahdollisuudet

#1 ViestiKirjoittaja olavi » 14 Joulu, 2009 12:31

Uusimmassa Tiedelehdessä (13/2009) on juttu nimellä Luota intuitioon (s.46), jossa esitetään olettamus, että ihminen havainnoi aistiensa kautta joka sekunti 11 miljoona bittiä, mutta tulee tietoiseksi vain noin 40 bitistä.
Kyse on 0,00036 prosentista. Monet ovat ihmetelleet kursseillani sitä, kun puhun ihmisen tiedostavan vain 1 prosentin verran kokemuksestaan. Kyse olisikin vain tuhannesosista siitä, mitä olen sanonut. Ihmisestä ei siis todellakaan voi puhua olentona, joka tietää ( kaiken itsestään). Ihminen toimii piilotajuisesti tuntojen ja tunteitten tasolla. Ihminen siis tietää kauhean vähän, mutta hän voi tulla tietoiseksi siitä, että hän on olemassa. Ihmistä kuvaakin parhaiten tuo tietoisuuden valo, joka on ihmisen erityinen ominaisuus.
Unet mahdollistavat ihmisessä selkeän tietoisuuden. Kun ihminen toimii päivisin hän käyttää valtavaa osaamismahdollisuutta, joka on tallentuneena ruumiiseen. Jos käytämme osaamistamme väärin, uni tekee meidät siitä tietoiseksi. Siksi uni on meissä se valo, joka valaisee tekomme. Se mahdollistaa omantunnon. Unien avulla voimme tietää suunnattomasti enemmän kuin ilman unia.
Henkilökohtaisempaa unientulkintapalvelua

Palaa sivulle “Olavin palsta”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija