tiikeri unessa

Vapaa keskustelupalsta unien tulkinnalle

Valvojat: ilarim, olavi

Viesti
Julkaisija
mansikka
Viestit: 3
Liittynyt: 15 Tammi, 2006 9:48

tiikeri unessa

#1 ViestiKirjoittaja mansikka » 15 Tammi, 2006 10:08

Mitähän merkitsee uneni, jossa olin nukkumassa ja suljettujen silmien läpi koin yhtäkkisen valon. Avasin silmäni ja valo oli todella kirkas ja tuli oikealta puoleltani, seinällä oli valkea kivi josta valo tuli. Nousin ja menin olohuoneeseeni, jossa huonekalut oli siirretty pois omilta paikoiltaan. Oma kissani kulki hieman ihmeissään ja tilassa oli myös koira. Minun koirani on kuollut jo pian 6 vuotta sitten. Sitten hätkähdin, sillä minua vastaan käveli upean näköinen, hyvin voiva ja mahtavan värinen tiikeri. Silitin sen ihanan pehmeää turkkia enkä pelännyt sitä.
Olen lapissa asuva 32-vuotias kahden lapsen äiti, mieheni on YK-joukoissa tällä hetkellä. Työskentelen lapsien parissa, mutta tämän hetkinen työni on määräaikainen ja jatkosta ei ole varmuutta.
mansikka

olavi
Ylläpitäjä
Viestit: 3213
Liittynyt: 25 Kesä, 2005 22:46

#2 ViestiKirjoittaja olavi » 15 Tammi, 2006 12:09

Heidegger käyttää ihmisestä mielikuvaa 'valon huone'. Ihminen ei ole olento, vaan paikka, jossa oleminen ilmenee, tulee valoon, näkyväksi. Ehkä unesi kuvaa tätä myyttistä mielikuvaa ja yhdistää sen shamanistisen perinteen voimaeläimeen. Tiikeri voi kuvata silloin sinun omaa olemustasi, voimaasi, eläimellistä viisauttasi, sinun luonnollista, aistillista naiseuttasi. Kun olet valossa näet syvimmän itsesi kuvan. Uni tarjosi tuon valon.
Henkilökohtaisempaa unientulkintapalvelua

mansikka
Viestit: 3
Liittynyt: 15 Tammi, 2006 9:48

tiikeri unessa

#3 ViestiKirjoittaja mansikka » 16 Tammi, 2006 8:12

Mä olen kyllä kovasti ollut kiinnostunut omasta henkisestä kehityksestäni ja olen kyllä kokenut monenlaisia juttuja , joten tämä voimaeläin asia varmasti liittyy minuun. On vain harvoin niitä unia jotka todella painuvat mieleen ja tässä unessa se tiikeri oli niin todentuntuinen ja upea. Kiitos vastauksesta...minäpä alan kiinnittämään valooni enemmän huomiota :D
mansikka


Palaa sivulle “Unien tulkinnat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa