enneuni ja kuolleen koskettaminen

Keskustelua unien merkityksestä ihmisen elämässä

Valvojat: ilarim, olavi

Viesti
Julkaisija
sir.sand

enneuni ja kuolleen koskettaminen

#1 ViestiKirjoittaja sir.sand » 28 Kesä, 2009 12:00

kuulin jostain että jos unessa tapaa kuolleen ihmisen joka unessa elää niin häntä ei saa koskea tai joutuu itse lähelle kuolemaa. onko totta? äitini näki pari vuotta sitten unen kuolleesta isästään jota äiti meni halaamaan seuraavana aamuna äiti heräsikin sairaalasta kun oli saanut aivoinfarktin ja kävi todella lähellä kuolemaa :cry: kerran näin "enneunen" jossa aamulla heräsin piti lähteä kirjastossa käymään mutta silloin joku mustaviittainen mies nappasi juuri korjaamani/tuunatun pyöräni ja lähti lentämään sillä kohti punaiseksi muuttunutta taivasta :? sitten aamulla kun heräsin ja piti kaverille mennä niin oli pyörä kadonnut .jäljellä oli vain pyöränlukko ja iso hellsinki 666 tarra jonka kaveri oli pyörään edellis-iltana liimannut. itse en käsitä mitä nämä tarkoittaa eli onkos kellään mitään aavistusta?

olavi
Ylläpitäjä
Viestit: 3218
Liittynyt: 25 Kesä, 2005 22:46

#2 ViestiKirjoittaja olavi » 16 Heinä, 2009 10:48

Unet ovat yksilöllisiä, unennäkijän elämäntilanteen kuvauksia. Unia ei ole syytä tulkita irrallaan elämäntilanteista. Unille ei myöskään ole kaikille yhteisiä yleisiä merkityksiä. Kuolleen koskettaminen voi siis tarkoittaa monia asioita, tilanteista riippuen. Lisäksi unet yleensä tarkoittavat vain unennäkijää eivät niinkään muita ihmisiä. Siksi kuolleen koskettaminen tai kuolleen näkeminen unessa viittaa usein siihen, että 'kuolema puhuttelee', kun joku läheinen kuolee. Se muistuttaa meitä kuolevaisuudesta, kuten papit toistavat. Jotta osaisimme elää paremmin.
Tuo enneyhteys on usein sattumaa. Esimerkiksi, jos pelkäämme läheisen kuolemaa, tuo pelko tuottaa unen. Kun henkilö sitten kuolee, koemme hiukan virheellisesti, että uni oli enneuni. Tällä en halua kieltää sitä tosiasiaa, että todellisiakin enneunia näyttää olevan. Usein kuitenkin on kyse unennäkijän tunteista.
Henkilökohtaisempaa unientulkintapalvelua


Palaa sivulle “Unien merkitys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa