Toistuvat unet samasta ihmisestä

Vapaa keskustelupalsta unien tulkinnalle

Valvojat: ilarim, olavi

Viesti
Julkaisija
Kesäheinä

Toistuvat unet samasta ihmisestä

#1 ViestiKirjoittaja Kesäheinä » 06 Joulu, 2006 17:42

Hei!
Mistähän johtuu toistuvat unet samasta ihmisestä? Viimeisen kuukauden olen joka ainoa yö nähnyt unta samasta ihmisestä, unet ovat aina erilaisia mutta tuo ihminen on niissä jokaisessa mukana. Tuo mies on ystäväni, johon olen ollut ihastunut jo pitemmän aikaa, mutta olosuhteitten vuoksi olemme vain ystäviä, tosin erityisen hyviä sellaisia. Olen aktiivisesti yrittänyt unohtaa ihastukseni häneen, ja sen jälkeen kun sain tunteeni omasta mielestäni "tapettua" ovat toistuvat unet hänestä alkaneet. En ainakaan tiedosta ajattelevani häntä enää jne mutta nuo jokaöiset "kohtaamiset" alkavat tuntua jo liioittelulta. Unissa olemme aina yhtä hyvissä väleissä kuin nytkin, aika usein hän on rakastunut niissä minuun, itse kuitenkin niissä aina pidättyväisempi.

Mistä nämä toistuvat unet johtuvat? Emme ole hetkeen nähneet, enkä tiedosta häntä hereillä ollessa edes ajattelevani, joten en ymmärrä mistä hän uniini tulee.

kurkuma

#2 ViestiKirjoittaja kurkuma » 07 Joulu, 2006 20:25

päästäheittoa:

Ovatko "olosuhteiden pakosta" = sun seurustelusuhde toisen kanssa?
Tai ootko työntänyt tunteet pois mielestäsi mutta mahdollisuus onnesta tuon ihastuksen kanssa kaihertaa kaikesta huolimatta?
Tai onko sulla ollu tylsää suhderintamalla pitkän aikaa?

:)

Kesäheinä

#3 ViestiKirjoittaja Kesäheinä » 07 Joulu, 2006 23:43

Olemme molemmat vapaita, joten sitä tuo "olosuhteitten pakko" ei tarkoita. Vaan lähinnä sitä että olemme vain ystäviä, hänellä ei taida olla suurempia tunteita minua kohtaan. Mielestäni olen päässyt ylitse jo hänestä, en siis odottele ja toivo mitään rakkaustarinaa enää kanssaan. Ja ihmissuhderintama..no, semmoista hiljaiseloa, tavallista, ei mitään elämää suurempaa rakkaustarinaa :wink:

olavi
Ylläpitäjä
Viestit: 3213
Liittynyt: 25 Kesä, 2005 22:46

#4 ViestiKirjoittaja olavi » 11 Joulu, 2006 13:25

Ilmeisesti joku osa sinua kuitenkin toivoo/odottaa aitoa suhdetta häneen
Henkilökohtaisempaa unientulkintapalvelua


Palaa sivulle “Unien tulkinnat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija